Power Queens | Minikookboekje

Power Queens minikookboekPower Queens minikookboek
Donatie van € 10

• Speciaal voor u hebben de makers van het boek een minikookboekje samengesteld met hun favoriete recepten.

Pakket wordt in het donatiemandje gelegd...
 

Word gratis abonnee...

 
En blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het inspiratiekookboek. Eens in drie maanden verschijnt Power Queens | Magazine met prachtige foto's en kleurrijke informatie over het inspiratiekookboek, exotische gerechten en charismatisch vrouwen. (Meer info)
 

 

 

 
 

Donatiemandje

Er is nog geen crowdfunding pakket geselecteerd

Door Irèn Nooren op Thursday 24 April 2014

Annemarie Nodelijk heeft weinig zicht maar wel een visie

handgemaakte tas anniestijl
Handgemaakte tas van Anniestijl

 

Annemarie Nodelijk koos bewust voor ‘het mooie’ en haar eigen kracht; geloven in zichzelf en laten zien wie ze van binnen is, dat is haar stijl. Onder de naam Anniestijl biedt ze unieke kleurrijke handgemaakte tassen, schorten, theemutsen en ovenwanten aan. Het bijzondere van haar tassen is dat ze aan twee kanten te gebruiken zijn. Door de tas binnenste buiten te keren ontstaat er een andere tas. Van binnen is de tas net zo mooi als van buiten.

Een ware Power Queen. In het inspiratiekookboek Power Queens | Culinair de wereld delen leest u meer over haar levensrecept en deelt ze haar familierecept.

Bestel nu via deze website de ovenwanten van Anniestijl en steun daarmee het inspiratiekookboek Power Queens | Culinair de wereld delen.

Leave a Reply